Dan zahvalnosti za plodove zemlje - predmetna nastava
Autor: Administrator , 31. 10. 2014.
Učenici 5.a razreda prikupili su informacija o peršinu, kadulji, koprivi, kopru, celeru i hrenu, osušili ih i pohranjenili. Učenici 5.b razreda pripremili su prezentacija prikupljenih informacija o šipku, izložbu osušenog i pohranjenog šipka u ambalaže te nas poslužili finim čajem od šipka 6.a nam je pripremio pjesmu o maslaču za koju su sami osmislili glazbu i tekst te nas informirao o ljekovitim svojstvima maslačka. Učenici 6.b su napisali mini kuharica recepata s mentom te nas informirali o ljekovitosti. mente. Učenici 7.a i b dizajniranali su ambalažu i osobne iskaznice prikupljenog bilja. 8. a i b su izradili prezentaciju na temu Ljekovito bilje u prevenciji i liječenju bolesti (astma, visoki i niski krvni tlak, upala grla, ublažavanje stresa i podizanje imuniteta), pripremili su sirup od koprive i matičnjaka.