2020-03-15 16:20:00

Praćenje programa na HRT i Sportskoj televiziji

U slučaju nemogućnosti praćenja rada u virtualnoj učionici OŠ Ludina ili tehničkih poteškoća koje potraju duže vrijeme, učenici će moći pratiti obrazovne sadržaje putem televizijskih programa.

Na poveznicama niže možete pronaći rasporede nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu, kao i rasporede emitiranja obrazovnih sadržaja putem televizijskih programa.

MZO će isporučivati osnovni raspored sati za cijelu Hrvatsku za sve nastavnike koji nemaju spremna online predavanja. Ako nastavnik ima gotova svoja predavanja, njegovi učenici ne moraju pratiti sadržaj koji je isporučio MZO, nego predmetni nastavnik u virtualnom razredu isporučuje sadržaj i aktivnost. U slučaju da iz tehničkih razloga sustav Teams nije dostupan, učenik može pratiti program pripremljen od strane Miinistarstva znanosti i obrazovanja na Hrvatskoj televiziji. 

 

OSNOVNA ŠKOLA - razredna nastava:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirat će u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programima svaki dan, od ponedjeljka 16. ožujka, u sljedećim terminima u programu pod nazivom Škola na Trećem:

OSNOVNA ŠKOLA - predmetna nastava i SREDNJA ŠKOLA:

 

Od ponedjeljka, 16. ožujka, viši razredi osnovne škole (5., 6., 7. i 8. razred) i srednjoškolci će imati mogućnost pratiti online nastavne sadržaje i putem Sportske televizije.

Sportska televizija

Osnovna škola Ludina